2015 рік: реаліз смартфону Xperia Z4 та нової серії фільму про агента 007

Багато конфіденційної інформації ми дізнались після того, як хакери зламали електроніку Sony Pictures Entertainment і виклали матеріали в інтернет. З цих даних можна довідатись про перспективи виробництва смартфонів четвертого покоління Xperia Z4.

1

Також з’явилась новина, що у 2015 році планується випуск чергової серії фільму про агента 007 – «Спектр». Незамінним товаришем Джеймса Бонда тут стає гаджет Xperia Z4.
З повідомлень, викладених на підставі листів працівників компанії, отриманих під час хакерського нападу, виявилось що актор Деніел Крейг, який зіграв головну роль, за рекламну компанію і допомогу у виведенні бренду на ринок має отримати $23 млн.

З цього ж джерела стали відомі деякі характеристики смартфонів Xperia Z4. Хоч їх зовнішній вигляд дещо нагадує планшети попереднього випуску, але виступаюче скло і зміна місця розташування динаміків має зацікавити майбутніх користувачів.

Ми з нетерпінням очікуємо презентацію нових гаджетів Xperia Z4 у травні та листопаді, а кіномани побачать фільм «007: Спектр» у жовтні 2015 року.